Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ SEGAFREDO ZANETTI

Η Segafredo Zanetti ιδρύθηκε από τον Massimo Zanetti στην Ιταλία και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των καταναλωτών της χώρας, ενώ  μετέπειτα ακολούθησε και η εδραίωση της στις διεθνείς αγορές.

Το 1992 εισάγεται το brand SEGAFREDO στην ελληνική αγορά, και το 2008 ιδρύεται η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. με κεντρικά γραφεία στο Κρυονέρι Αττικής.

Σήμερα η Segafredo Zanetti αδιαμφισβήτητα πρωτοστατεί στον καφέ espresso στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, έχοντας έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να διαδώσει την γεύση, την κουλτούρα και τα μυστικά παρασκευής ενός αληθινού Ιταλικού espresso, προσφέροντας ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, μιας ποιότητας εγγυημένης από τον καρπό μέχρι το φλιτζάνι μας, όπως μόνο η Segafredo Zanetti ξέρει να κάνει.

Η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε. ανήκει στο Massimo Zanetti Beverage Group.

MZB GROUP

Η Segafredo Zanetti ανήκει στο Massimo Zanetti Beverage Group, έναν επενδυτικό όμιλο ο οποίος αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο εταιρειών που βρίσκονται σε συνεχή και ταχεία ανάπτυξη παγκοσμίως.  

Πρόκειται για έναν πολυεθνικό Όμιλο που έχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο, και πλέον απαρτίζεται από περίπου πενήντα εταιρείες με παρουσία σε όλες τις ηπείρους—οι περισσότερες από αυτές πρωτοπόρες στον τομέα τους, με μία πλούσια συλλογή ποιοτικών «αποικιακών προϊόντων»: από καφέ μέχρι τσάι και από κακάο μέχρι μπαχαρικά.

Ο όμιλος Massimo Zanetti, είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς καφέ στον κόσμο και έχει τον έλεγχο ολόκληρης της αλυσίδας παραγωγής του καφέ.

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Από το φυτό που καλλιεργείται οργανικά μέχρι το φλυτζάνι που κρατάτε στα χέρια σας, έχουμε απεριόριστο πάθος για τον καφέ. Οι άνθρωποι του ομίλου Massimo Zanetti Beverage Group φροντίζουν βήμα προς βήμα ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής καφέ, διασφαλίζοντας την ποιότητα και παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ

Ο ΟΜΙΛΟΣ MZBG ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

  • 100.000 πελάτες παγκοσμίως
  • εκατομμύρια καταναλωτές σε 110 χώρες
  • 50 εταιρείες και μια πληθώρα διεθνών brands

Δραστηριοποιούμαστε μέσω 19 σύγχρονων εργοστασίων καβουρδίσματος καφέ, παράγοντας 124.000 τόνους ετησίως, ισοδύναμους με περισσότερα από 43 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ κάθε μέρα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ:

  • Βαθιά γνώση του πράσινου καφέ
  • Κορυφαίος επαγγελματικός εξοπλισμός
  • Γνώση του καταναλωτή παγκοσμίως (παρουσία σε 110 χώρες)
  • Υπηρεσίες after sales service υψηλών προδιαγραφών

Ο Όμιλος MZBG έχει στην κατοχή του ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα franchising καταστημάτων καφέ παγκοσμίως.

Η SEGAFREDO ΜΑΣ