ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕ

Κλασικός espresso, decaf, μονοποικιλιακός, οργανικός ή σπέσιαλ. Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σας καφές, η Segafredo Zanetti προμηθεύει τα αγαπημένα σας σημεία καφεστίασης με τα πιο εκλεπτυσμένα χαρμάνια. Αναζητήστε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Terramia

100% Arabica

Ένα blend, που αποτελείται απο 100% κόκκους Arabica, με προέλευση από φάρμες της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής. Διακρίνεται για την ήπια και ευχάριστη οξύτητά του, που παραπέμπει σε εσπεριδοειδή και προσφέρει γλυκύτητα στη γεύση. Ένα ισορροπημένο χαρμάνι με μέτριο καβούρδισμα, με νότες από κακάο και ξηρούς καρπούς, που αποδίδουν στον espresso πλούσιο άρωμα και απαλό-γεμάτο σώμα, καταλήγοντας σε έναν καφέ με ένταση και διάρκεια.

“PASSIONE” – Blend από κόκκους Arabica & Robusta

Ένα μοναδικό blend ποικιλίας Arabica & Robusta με γεμάτο, αλλά απαλό σώμα και πλούσιο άρωμα. Το Robusta blend είναι ποιοτικό και ιδιαίτερα αρωματικό χαρμάνι. Με bitter σοκολάτα & κακάο, αλλά και νότες ξηρών καρπών με κυρίαρχο το φουντούκι. Ο Passione έχει μέτριο καβούρδισμα, και με την χαρακτηριστική πλούσια κρέμα και το ευχάριστο φουντουκί χρώμα, συντελεί σε ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γευστικό προφίλ.

Traditional Italian Blends

Extra Strong
Extra Mild

Decaffeine

Terramia Descafeinado Italiano
Decaf 180 gr

TIKTAK by Segafredo

Latin Dance 100% Arabica
Mountain High 100% Arabica
Bio Organica Dark Roast
mix of Arabica & Robusta

Single Origine 100% Arabica

Ethiopia
Colombia
Salvador

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Είτε πρόκειται για μία ζεστή κούπα σοκολάτας και ένα φλυτζάνι τσάι το χειμώνα, είτε για ένα ποτήρι απολαυστικού iced tea το καλοκαίρι, η Segafredo Zanetti προσφέρει μια ευρεία και ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων για να απολαύσετε στο αγαπημένο σας στέκι.

Σοκολάτα

Σοκολάτα Ζεστή
Στιγμιαία Σοκολάτα
Μαύρη Σοκολάτα 37% Κακάο

Τσάι Brodies 1867

Breakfast Tea
Lemon & Ginger
Red Berry Crush
Green Tea
Raspberry & Peach
Chai Masala
Green Tea with Lemon
Peppermint
Camomile

Παγωμένο τσάι Brodies 1867

TIK TAK Τσάι Fair Trade

Γεύσεις: Ceylon, Lemon, Darjeeling, Earl Grey, English Tea, Vanilla Caramel, Rose Bloom, Mint, Red Fruits, Rooibos, Sencha Green Tea, Jasmine Green Tea

Συνοδευτικά Καφέ