ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπειρία, επαγγελματισμός και αποδοτικότητα για να υποστηρίζουμε την επιχείρησή σας καθημερινά. Επικοινωνιακό υλικό, εκπαιδευτικά προγράμματα, συνεχής υποστήριξη, επαγγελματικός εξοπλισμός, συμβουλευτική και marketing. Αυτή είναι η Segafredo Zanetti Hellas.

Επιλέγοντας τη Segafredo Zanetti, βασίζεστε στην αξιοπιστία που εμπνέει η μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου, και η αφοσίωσή μας στις βασικές μας αξίες.

Προσφέρουμε άμεση υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή εξοπλισμού και μια σημαντική πρόταση: στόχος της Segafredo Zanetti είναι να ενσταλάξει την κουλτούρα του espresso και να εγγυηθεί άριστη ποιότητα στον τελικό καταναλωτή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Στη Segafredo Zanetti Hellas από την πρώτη κιόλας στιγμή οργανώσαμε ένα άρτιο τεχνικό τμήμα υποστήριξης των πελατών μας. Προσφέρουμε service υψηλού επιπέδου με λύσεις για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από τη μηχανή καφέ που χρησιμοποιεί.

  • Μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα μηχανών
  • Προσαρμοσμένη ευελιξία, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες
  • 24/7 εγκαταστάσεις, service & συντήρηση μηχανών καφέ
  • Full service για όλες τις μηχανές espresso και τους μύλους αλέσεως
  • Τεχνική κατάρτιση συνεργατών χονδρικής της Segafredo Zanetti Hellas σε όλη την Ελλάδα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

Κατά πολλές έννοιες ο καφές θα είναι πάντα τόσο καλός όσο η μηχανή και το άτομο που τον ετοιμάζουν. Στη Segafredo Zanetti Hellas διασφαλίζουμε ότι οι μηχανές, που προσφέρουμε στους επιχειρηματίες πελάτες μας, είναι οι καλύτερες της αγοράς. Διότι μόνο με μια άριστη μηχανή μπορείτε να παράξετε ένα άριστο φλιτζάνι καφέ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ BARISTA

Η Segafredo Zanetti Hellas έχει ανθρωποκεντρικό πυρήνα γι’ αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό κάθε πελάτη μας. Η εκπαίδευση ενός barista είναι ένας βασικός παράγοντας στην παρασκευή του καφέ και των υπολοίπων ροφημάτων της επιχείρησής σας. Σε μόνιμη συνεργασία με καταξιωμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με οργάνωση σεμιναρίων ενδοεπιχειρησιακών και μη, η Segafredo Zanetti υπογράφει την επιτυχία ενός άριστου γευστικά αποτελέσματος..

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάλληλο άτομο για τις ανάγκες σας.